Nuffnang

Saturday, August 14, 2010

in progress





Sedang menyiapkan manik pada sepasang baju kurung.
Urmm.. kali ini tak perlu mengejar sangat, sebab baju dah siap awal. Sementara menunggu baju2 kekanda siap dan ambil giliran untuk dijahit manik ni. Sementara proses menjahit dilaksanakan, bilik ini memang terpaksa diperintahkan perintah berkurun. Dengan anak2 saudara yang kecik2 molek ni, tak mustahil manik2 ni hilang entah ke mana.

Yang ini saya jahit konsepnya lebih kurang sama dengan yang lepas2. Baru duk siapkan bahagian tubuh. Lengan tak sentuh lagi. Rasa2 nak buat Crumble, tapi tak tahulah pandai ke tidaknya lagi. Cantik juga kalau buat crumble. Tak pun tambah sikit shimmering flora by Kak Nora tu kan?

Tengok la dulu.
Yang ini pun sentuh sikit lepas2 terawih, lepas Subuh sekejap, selebihnya sebelum berbuka. tak pun kalau rasa tak ada mood nak sentuh, memang tak sentuh jugak.
Haha.
Pemalas!


2 comments:

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

wahh rajinnya.. sangat cantikkk

mawar @};--- said...

Bulan, :) belum tunjuk hasil lagi. hehe. meh2 pakat jadi rajin.

knp nak view balik blog bulan ni xdapat eh?