Nuffnang

Sunday, September 12, 2010

Salam Syawal 1431H

Salam Syawal buat semua..

Maaf! Entri ucapan hari raya ni memang lambat. Tapi masih belum terlambat rasanya. Sebenarnya dari malam raya, hari raya, malam raya pertama lagi pun memang berhasrat nak curi2 bukak blog tapi memang tak sempat langsung oh! sangat sibuk dan penat. Bila malam tidur awal. Apapun sementara masih ada mood raya ni, saya nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


Maaf andai ada tersalah kata, terkasar bahasa. diri ini memang kerdil, selalu saja buat kesilapan yang berulang2 malah tak diundang.

Apapun, yang baik itu datang dari Allah, yang buruk2 itu datang dari saya.
Salam kemaafan!!

5 comments:

Yorke Kun said...

tu la..len kali wat entri autopublish..xpyah dh nk srabut2 kpale nk cari ms nk bkak/update blog..hehe

Ku Tak Sempurna said...

kita dah lama maafkan awak.. awak byk dosa kat kita tau :P


.
.

hihihihi
tipu laaa!!

maaf zahir batin gak eh

Mawar Maizza said...

yorke! selamat hari raya~
Eh, masalah problem ialah nak buat auto publish pun x sempat2. cam mana tu yorke? sian aku.

Mawar Maizza said...

kts, awk yg byk dosa ngan kita. sebab awak slalu ngumpat kita kat blakang kan. kan? kan?

Yorke Kun said...

itulah org kata pntingnya planning tu..len kali sblm puasa lagi wat siap2 dh entri ucapan raya tu..hahaaha =p