Nuffnang

Friday, September 17, 2010

Biru mata hitamku


Eyeliner baru! warna biru. Ini kali pertama pakai warna lain selain cosmic brown. Selalu memang saya pakai warna coklat je. Tapi 3 hari lepas masuk Avon, rasa berminat pula nak cuba warna ni. Cantik. Tapi jangan over sangat pakai la. Risau jadi lain pulak. :)

AVON!
Masa saya pergi hari tu, ada 2 jawatan kosong. Hati meronta2 nak isi kekosongan tu sementara waktu. Tapi macam biasa, niat suci itu pastinya tak diluluskan oleh ayahanda. Tapisan demi tapisan, akhirnya yang paling halus tu juga la tak lepas. Akhirnya, saya redha sendiri. Pasrah. Baru saja berangan nak jadi gadis Avon kan. Huuu~

Oh, memang dah lama pakai Avon ni. Eyeliner ni memang serasi dengan saya. Eh, nak tengok model pakai yang blue flare tu tak?

Meh!

Kalau tak nampak, buat2 nampak. Sekali pandang, mesti orang nak pandang 2 kali. Eh eh. Dosa tahu tak. Pandang sekali imbas saja.
:)

2 comments:

Ku Tak Sempurna said...

klu pki konteklens kaler biru lagiiiiiii.... auuuwwwwwww.... 17 kali org akan toleh :D

Mawar Maizza said...

uitt. x mahu. kita tak layak la. Sebab kulit putih sangat. haaa.
pernah sekali try nak buh konteklens tu dlm mata, tapi x masuk2. gerun la. PENAKUT!